Oddělení prostoru pomocí vertikálních žaluzií

Chcete opticky rozdělit větší místnost na dvě menší, ale nechce se Vám skrz místnost stavět zeď? Efektním řešením mohou být vertikální žaluzie, které prostor snadno, rychle a poměrně levně rozdělí. Přečtěte si o nich více informací.

Vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie opticky rozdělí místnost i zastíní zimní zahradu

Vertikální žaluzie jsou hojně využívané zejména v kancelářích. Stále oblíbenější jsou i v rodinných domech a bytech, zvláště s použitím speciálních dekoračních materiálů. Jsou vhodné pro optické rozdělení větší místnosti i pro zastínění velkých ploch, jako jsou například zimní zahrady, bazénové haly, jídelny, apod.

Výhody vertikálních žaluzií

Vertikální žaluzie jsou prvkem, který nejen umožňuje zastínění, protože reguluje světlo, ale také dotváří daný prostor po estetické stránce. Výhodou vertikálních žaluzií je jejich variabilita, vysoká praktičnost, dlouhá životnost, nízké pořizovací náklady a minimální nároky na údržbu. Žaluzie mají antistatickou úpravu a jsou barevně i tvarově stálé.

Pokud se rozhodnete pro vertikální žaluzie, zajisté také oceníte rychlost montáže. Výhodou také je, že vertikální žaluzie lze použít do místností jak s rovnými stropy, tak také se šikminami - to ocení zejména majitelé menších podkrovních bytů.

Ovládání vertikálních žaluzií

Natáčení lamel vertikálních žaluzií se provádí kuličkovým řetízkem. Lamely je možno otáčet až o 180 stupňů, přičemž každá lamela je jištěna proti poškození třecí spojkou. Stahování lamel vertikálních žaluzií se provádí pomocí stahovací šňůry se závažím, vždy s lamelami kolmo k vodícímu profilu. Náročnější zákazníci mohou zvolit elektrické ovládání vertikálních žaluzií (samozřejmě za příplatek) pomocí dálkového ovládání. Příplatky za motorkem ovládané žaluzie se pohybují od 12 000 Kč výše.

Cena vertikálních žaluzií

Cena za vertikální žaluzie se pohybuje od 383,- Kč/m2. Vybrat si můžete z mnoha materiálů (textilní, PVC) i barevných provedení a jejich kombinací.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies