Oblečky pro malá psí plemena

Abyste správně zvolili velikost oblečku pro vašeho pejska, musíte změřit vzdálenost mezi ocáskem a kohoutkem. Podle vzdálenosti v centimetrech pak určíte správnou velikost.
Jorkšíráček

Psí oblečky – nejen výkřik módy

Blíží se zima a s ní i chladné procházky. Proto je vhodné abyste choulostivějším psím plemenům (například jokšírským teriérům, maltézským psíkům, čivavám...) pořídili nějaký ten psí obleček, který jej při zimních procházkách zahřeje.

Jaký psí obleček svému pejskovi pořídíte?

Na trhu si můžete vybrat z velkého množství oblečení pro psy různých velikostí. Overaly, společenské oblečky, čepičky, fleece oblečky, šátky, hárací kalhotky, náhubky, návleky na uši, botičky, deky s podšívkou, svetry, stačí si pouze vybrat.

Psí obleček vybírejte pečlivě

  • Obleček musí dobře sedět (pejska si při koupi vezměte vždy s sebou).
  • U pejsků musíme dát pozor na dostatečný prostor na čůrání (může se totiž stát, že si při koupi menšího oblečku „netrefí”).
  • Z počátku volte obleček bez nohaviček, aby se v něm pejsek naučil chodit, protože ne každý pejsek zvládne chůzi v kombinéze hned.
  • Obleček by se měl dobře oblékat a gumičky na nohou by neměly škrtit.
  • Materiál volte podle toho, k čemu obleček slouží. Měl by být nepromokavý, ale zároveň prodyšný.

Jak změřit správně velikost oblečku?

Abyste správně zvolili velikost oblečku pro vašeho zvířecího mazlíčka, musíte změřit vzdálenost mezi ocáskem a kohoutkem. Podle vzdálenosti v centimetrech pak určete správnou velikost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies