Nejznámější psí celebrity

V dnešním článku jsme se zaměřili na nejznámější psí celebrity všech dob. Povíme si více o komisaři Rexi, nemotorném bernardýnovi Beethovenovi a také o nezapomenutelné kolii Lassie.
Komisař Rex

Komisař Rex – nejznámější psí komisař

Nejznámějším policejním psem a celebritou, je německý ovčák, který hrál v úspěšném seriálu s názvem Komisař Rex. Abychom vše uvedli na pravou míru, nebyl to jen jeden pes, ale hned tři – jmenovali se pravým jménem B. J., Rhett a Henry.

Lassie – kolie miláčkem celého světa

Co by to byl za článek o psích celebritách, kdybychom se nezmínili o fenoménu 20.století – dlouhosrsté kolii s filmovým jménem Lassie. Na roli fenky Lassie se tehdy (přesněji v roce 1942) hlásilo více než 300 kolií, zvítězil však pouze a jen jeden, a to pes jménem Pal. Pro zajímavost: během natáčení měla slavná filmová kolie vlastní apartmán, maximální pracovní dobu 7 hodin a také 2 dvojníky, kteří za něj natáčeli náročné scény.

Beethoven – nemotorný bernardýn miláčkem dětí

Do třetice všeho nejlepšího, vám představíme slavného bernardýna Beethovena, se kterým bylo natočeno celkově 5 filmů. Tento velký chlupáč si získal srdce dospělých i těch nejmenších. Pro zajímavost: Beethoven nebyl jen jeden, během natáčení filmů se vystřídali celkově 3 psi.

Čivava Tinkerbell od Paris Histon

Čivaví slečna jménem Tinkerbell se nemusí ani snažit, a je s ní snad nejznámější pes současnosti. O její popularitu se stará její majitelka, skandály proslulá Paris Histon. No řekněte, jak by se vám líbilo být slavní a nic pro to neudělat?

Psí plemena - další zajímavé články

Celebrity a jejich psí mazlíčci

Speciální školky a kurzy pro psy

Výběr psa podle jeho povahy

Pes s PP, nebo bez PP?

Výcvik psa – 1.díl

Výcvik psa – 2.díl

Výcvik psa – 3. díl

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies