Moderní zahrada s nádechem venkova

Toužíte po tom, aby vaše moderní zahrada měla venkovský nádech, a nevíte, jak na to? Jsme tu od toho, abychom vám poradili. Prozradíme vám několik zaručených tipů, se kterými budete určitě spokojeni.

zahrada

Moderní zahrada

Nádech venkova můžete do své zahrádky vpravit, přestože vám zahradu například navrhoval architekt tak, aby splňovala současné moderní prvky. Způsobů, jak toho docílit, je velmi mnoho, záleží hlavně na vaší fantazii a chuti experimentovat.

 

Především je důležité, abyste si předem naplánovali, jak budete do vzhledu vaší zahrádky zasahovat.

Kombinace moderního a venkovského stylu

Kombinace moderního a venkovského stylu vůbec není špatná, právě naopak. Vyvarujte se však přílišné nápadnosti, která by nepůsobila vkusně. Zvolíte-li například moderní dřevěný zahradní nábytek, pak se držte toho, že všechno dřevěné by mělo být moderní.

Prvky, které připomínají venkovský styl

Když se řekne venkov, vybaví se nám například spousta květinových záhonů a vůní. Vyhraďte si proto na zahrádce koutek, na kterém vysadíte více různých druhů květin tak, aby rostly spíše chaoticky než spořádaně. Čím více barev, tím lépe. Tato část zahrady může lemovat její okraj, abyste vnitřní část zahrady mohli využít pro jiné a praktičtější účely.

Zahradní doplňky

Zahradní doplňky jsou stěžejní. Díky nim si každý zahrádkář může vytvořit atmosféru, která mu vyhovuje. Zahradních doplňků je velmi široká škála, záleží tedy pouze na vašem vkusu, jaké zvolíte. Pro venkovský styl se hodí dřevěné doplňky v podobě různých dekorativních dřevěných květináčů, ptačích budek či jiných maličkostí, které z vaší zahrady udělají hotové venkovské království.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies