Moderní byt – stylové digestoře

Digestoře slouží jako praktický pomocník ve většině domácností. Uvažujete o koupi nové digestoře a nevíte, jakou zvolit? V následujícím článku vám poradíme, jak vybrat stylovou a účelnou digestoř.
Moderní digestoře

Digestoře a jejich funkce

Staré digestoře, jak je známe, už se dávno nevyrábějí. Nyní je tu nová generace těchto kuchyňských pomocníků, které mají i jiné funkce, než je jen odsávání vzduchu.

Stylové digestoře – jakou zvolit

Některé digestoře nové generace mají například funkce jako je čištění vzduchu. Taková malá čistička vzduchu se hodí do každé domácnosti, zvlášť, pokud hodně vaříte. Tato investice se rozhodně vyplatí – digestoř, která čistí vzduch a navíc vypadá velmi trendy.

 

Tato kombinace má rozhodně co do sebe. A jak vlastně digestoř čistí vzduch? Je v ní zapravena speciální výbojka, která má na starost produkci ozónu, jenž likviduje bakterie. Chytrá věcička, co myslíte?

Digestoře pro moderní byt – druhy a design

Na trhu je spousta druhů digestoří s mnoha designy, mezi kterými si určitě vybere i ten nejnáročnější zákazník. Základní dělení digestoří je takovéto:

 

  • Podvěsné
  • Ostrůvkové
  • Plošné a výsuvné
  • Komínové

 

Záleží pouze na vás a vašem vkusu (a samozřejmě také vybavení a možnostech kuchyně), jaký druh digestoře si vyberete. Před koupí nové digestoře zvažte několik důležitých faktorů, kterými jsou především praktičnost, funkce, výhody a nevýhody jednotlivých digestoří.

Ceny digestoří

Ceny digestoří jsou velmi odlišné a záleží především na druhu a funkcích. Levné digestoře se cenově pohybují okolo 1000 korun, ty dražší vás mohou vyjít i na 5000 korun a více. Tato investice se však vyplatí a pravidlo, že cena rovná se kvalita je určitě na místě.

 

Další zajímavé články z rubriky domácí dílna

Není WC jako WC

Domácí dílna - čističky vzduchu

Ubrousková technika - jak na to?

Jak si vybrat počítačový stůl

Domácí výroba dílenského stolu

Dekorace - malování barvami na sklo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies