Miniatury v moderní zahradě

I na maličkosti záleží...Tak by mohlo znít hlavní heslo našeho dnešního článku. Řeč bude o moderní zahradě a miniaturách, kterými můžeme svou zahradu ještě více zkrášlit.
Břečtan

Bonsaje nejen v zimní zahradě

Pěstování a tvarování bonsají je velmi moderní záležitostí. Chcete bonsaje také pěstovat? Žádný problém. Vhodnými dřevinami pro tvorbu bonsají jsou například jalovec, javor, borovice, modřín, zerav, tis, jedle, zimostráz, habr, buk, ptačí zob a další.

Mini konifery v moderní zahradě

Koule, kostky, kužele či pyramidy vytvořené ze stromů nebo keřů, jsou velmi moderní záležitostí, která by ve vaší moderní zahradě rozhodně neměla chybět. Můžete je stříhat tak, aby byli co nejmenší, jak se říká – „Co je malé, to je milé“...

Bodové světla pro noční osvětlení

Osvětlete si zahradu a zdůrazněte tak na ní její přednosti, slabší místa mohou zůstat skryty ve stínu noci. Zahradním osvětlením pozvednete váš pozemek na vyšší úroveň. Vhodné je použití bodových světel, které můžete libovolně rozmístit po celé délce a šířce zahrady.

Kameny a kamínky

Kameny jsou vhodné také jako solitery do vašich zahrad. Svým vzhledem, velikostí a umístěním mají přitahovat pohled pozorovatele. Může to být jeden velký kámen nebo skupiny malých kamenů. Tyto dekorace vypadají velmi přirozeně.

Veselé zahradní květináče

Líbí se vám neobvyklé květináče, ale při koupi vás vždy odradí cena? Vytvořte si své vlastní květináče i z obyčejných hliněných. Potřebujte pouze barvy odolné proti vodě a dobré nápady.

Další rady z rubriky Moderní zahrada:

Zahradní jezírka – jak na ně
Bazény – v čem se koupat
Pergola chrání proti slunci
Houpací sítě a křesla
Kameny v zahradě
Zahradní vřesoviště
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies