Magazín Chovatelka.cz mění svou tvář!

Tak jako všichni, tak také magazín Chovatelka.cz chce jít s dobou. Již brzy se můžete těšit na nový design vašeho oblíbeného magazínu, který sebou přináší i další novinky pro své věrné čtenáře.
Design chovatelka

Magazín Chovatelka.cz mění svou tvář

Již tuto neděli se změní magazín Chovatelka.cz k nepoznání. Těšit se můžete nejen na nový a modernější design našich internetových stránek, ale také na nové rubriky, které jsme si pro Vás připravili.

Novinky na magazínu Chovatelka.cz

Nově se na našem magazínu objeví rubrika Psi a kočky, která bude zaměřena nejen na naše oblíbené mazlíčky, ale také na novinky z jejich světa. Dále se můžete těšit na rubriku Doporučujeme, ve které naleznete nejen tipy na zajímavé kulturní akce.

Soutěžte s námi...

Samozřejmostí na našem magazínu budou soutěže o hodnotné ceny, kterých se budete moci pravidelně účastnit. Pro zpestření vám budeme pravidelně přinášet zážitky z našich toulek po celé České republice.

 

Doufáme, že se Vám bude nová tvář magazínu Chovatelka.cz líbit a že nám i nadále zůstanete věrni.


Přechod magazínu Chovatelka.cz na novou verzi se uskuteční v úterý 10.2.2009 v ranních hodinách. Předem se omlouváme za dočasnou nedostupnost našich stránek. Děkujeme za pochopení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies