Lamelový plot

Lamelový plot je přírodním stavebním prvkem neprůhledných plotů. Stačí si jen změřit obvod vašeho pozemku, vypracovat si plánek, vybrat si typ provedení a pustit se do toho. Sami zjistíte, že to není nic těžkého.
Plot

Lamelový plot

Lamelový plot zakoupíte jako jednotlivé plotové díly v různých rozměrech. Proto byste si měli před nákupem přesně změřit obvod vašeho pozemku, který chcete oplotit a vypracovat si plánek jednotlivých sloupků. Vzdálenost těchto sloupků je dána šířkou plotového dílu.


Plotové díly je možno využít i pro optické členění zahrady či ke stavbě pergol nebo zahradních staveb. Všechny lamelové ploty se vyrábějí ze dřeva a hned v několika typových provedeních.

Typy lamelových plotů

Jestliže chcete, aby váš lamelový plot zarůstal popínavými rostlinami (inspiraci čerpejte ZDE), jednoznačně se rozhodněte pro díly s mřížovými rošty. Ty totiž rostlinám usnadní přichycení.


Dále existují lamelové ploty z přírodního dřeva, které nemají povrchovou úpravu, proto je musíte důkladně ošetřit vhodnými přípravky určenými na dřevo.

Plánování pro lamelový plot

S plánováním byste měli začít vždy od branky nebo vjezdu, abyste v těchto poměrně frekventovaných místech nemuseli krátit plotové díly.

 

Stavba drátěného plotu - jak na to?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies