Květina darovaná od srdce – valentýnský dárek

Květina předaná ve vhodný okamžik má přímo zázračnou moc. Podtrhne romantickou atmosféru a umocní vlnu nádherných pocitů mezi dvěma zamilovanými. Skvělý tip na Valentýna, jen zvolit tu správnou květinu...

Růže

Květina darovaná od srdce – valentýnský dárek

Květina předaná ve vhodný okamžik má přímo zázračnou moc. Podtrhne romantickou atmosféru a umocní vlnu nádherných pocitů mezi dvěma zamilovanými lidmi.

Rudá růže - květina darovaná z lásky

Rudá růže je nejoblíbenější květinou, která se na Valentýna daruje. Kyticí růží můžeme také velmi snadno vyjádřit, co cítíme k obdarované osobě, protože je v ní láska i úcta, vděčnost i důvěra. Je to možná proto, že je to květina mnoha tváří.

Tulipán i na Valentýna

Tulipán patří mezi květiny, které nám evokují jarní atmosféru. Bíle žíhané tulipány se v kyticích krásně vyjímají, až by se mohlo zdát, že snad byly vytvořeny speciálně pro tento účel. Červené tulipány symbolizují vášnivou lásku, to však není jediný symbol, který lze v tulipánech spatřovat. Představují také modlitbu, oddanost a pokání, jejich prostřednictvím lze samozřejmě lásku také vyznat a umocnit.

Gerbera

Tvar okvětních lístků, široká paleta barev, krásné ochmýřené stonky, to vše činí z gerber nesmírně přitažlivé květiny – květiny volající po doteku a pohlazení. Valentýn je jednou z příležitostí toto volání vyslyšet. Pro tento romantický účel se používají především malé gerbery - germini. To pro svou lepší kombinovatelnost s podobně něžnými květinami, jako jsou třeba růžičky.

Lilie - něžný valentýnský dárek

Lilie je ideální květina pro výjimečné příležitosti, k nimž Valentýn patří. Ve svých nádherných různobarevných květech odrazí čistotu citů, nevinnost a bezmeznou lásku. Symbolem čistoty a nevinnosti byla lilie už odpradávna - své nevěsty jimi zdobili již staří Řekové a Římané.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies