Kvalitní konopná semena

Trápí vás nějaké nepříjemné zdravotní neduhy? Přemýšleli jste o léčbě konopím? Možná je to také pro vás ta správná cesta, jak si ulevit například od bolesti, křečí a podobně. Naštěstí jsou už i na našem trhu k dostání kvalitní semena konopí vhodná pro léčbu. 

Konopí

Kde je sehnat?

marihuana

Semínka konopí seženete lehce, ale zároveň se můžete spolehnout na diskrétnost a osobní přístup. Prodejem nejen konopných semen, ale také jiných zajímavých rostlin se zabývá nový eshop Zasadto.cz. Ovšem specializací je nabídka vysoce kvalitních semen marihuany z nejznámějších světových semenných bank v čele s holandskými bankami. Mezi dodavatelé patří například Buddha seeds, Barney´s farm nebo Eva seeds.

Ruční práce

Všechna semena marihuany jsou pečlivě ručně tříděná, do vašich rukou se dostanou ve skleněné zkumavce, která zaručuje ochranu před mechanickým poškozením. Ptáte se sami sebe, kolik to bude stát? Žádný strach, cena je přijatelná a zároveň odpovídá kvalitě. Navíc, právě teď máte možnost nakoupit tři kusy zboží ze skupiny semena konopí a to nejlevnější budete mít zdarma. Třešničkou na dortu je poštovné zdarma při objednávce na 500 korun. Dejte tedy doma hlavy dohromady a objednávka určitě spatří světlo světa raz dva.

konopíAutoflowering semena

Internetový obchod nabízí klasická feminizovaná semena, ale hlavně samonakvétací čili autoflowering semena. Tato semena mají velmi krátkou dobu kvetení, která nezáleží na cyklu dne, to je revoluce, co říkáte? Samonakvétací semena jsou čím dál více oblíbenější na celém světě a statistiky dokonce tvrdí, že každá druhá zasazená rostlina pochází právě z těchto autoflowering semen.

Nabídka semen se stále rozšiřuje, již brzy se můžete těšit na širší nabídku a půjde zejména o semena rostlin, které pomohou s léčbou dalších nepříjemných onemocnění. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 12 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies