Kurz vystavování psů

V Praze se dne 13. a 14. února 2010 bude konat první seminář o vystavování se světově uznávaným lektorem, handlerem, chovatelem a rozhodčím Gerardem O'Shea ve střední Evropě.

Pes, štěně

V Praze se dne 13. a 14. února 2010 v ZČ Bílá, Praha 6, bude konat první seminář o vystavování se světově uznávaným lektorem, handlerem, chovatelem a rozhodčím Gerardem O'Shea ve střední Evropě.

Hlavním cílem je pomoci připravit svého psa na výstavní kariéru tak, aby jej pobyt v kruhu bavil. Obsahem kurzu je mnohem více, než jen nácvik, jak předvést psa ve výstavním kruhu. Účastníci se seznámí s moderními technikami práce se psem, jako je například shaping, clicker training a targeting. Nedílnou součástí je zasvěcení do pravidel vystavování a jejich využití tak, aby se pes předvedl co nejlépe.

Dvoudenní kurz je určen jak pro začínající vystavovatele, tak i pro ty zkušené, kteří se chtějí učit od těch nejlepších. Každý den proběhne jedna lekce, která trvá cca 4 hodiny.

Celý kurz začíná představením a teoretickou přípravou. První část kurzu je zaměřena na teorii, přístup k moderním technikám motivace a výcviku psů, a neverbálním signálům. V druhé části se obsah zaměřuje na působení ve výstavním kruhu a na metody jak psa správně zaujmout.

Českým handlerům Gerard vzkazuje: „Velmi se těším na první seminář v Praze a začátek aktivní spolupráce."

Gerard však není jen mezinárodním rozhodčím, chovatelem a profesionálním handlerem, je také velmi charismatickým člověkem a výborným lektorem. Ve svých kurzech zúročuje 32 let zkušeností s chovem a handlingem různých plemen psu. Kurzy, které vedl v mnoha zemích světa - USA, Austrálii, Kanadě, na Novém Zélandu a v mnoha evropských zemích, jsou rezervovány dlouho dopředu a setkávají se s nadšeným ohlasem.

Partnery tohoto semináře jsou chovatelská stanice rhodéských ridgebacků Nyathi a Český klub rhodéských ridgebacků.

Více informací najdete na webu ČKRR (www.ckrr.cz)

Gerard O'Shea se narodil v roce 1964 v Irsku a 20 let byl zapáleným chovatelem rotvajlerů. Kromě nich měl i jiná plemena - pudly (standardní a toy), pekingské palácové psíky, akita-inu, tibetské teriéry a vipety.

Jeho hlavní volbou ale byli vždy rotvajleři. Gerard byl aktivním členem Rottweiler klubu v Irsku, 4 roky byl i jeho předsedou a 4 roky prezidentem klubu. Od roku 1991 je mezinárodním rozhodčím exteriéru a chová ve své chovatelské stanici "Just Ask" ve Švédsku, kam přesídlil.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies