Kupujeme nový bazén

Chcete si v létě užívat volný čas u vody, ale nechce se vám jezdit na koupaliště ani k rybníku nebo chodit na bazén k sousedům? Řešením může být vlastní bazén. Je dobré si výběr i nákup pořádně promyslet, vždyť bazén je věc, kterou si pořizujete na mnoho dalších let. Ale nebojte se nebude to zas tak těžké. 

Bazén na zahradě

 

zahradní bazénVyberte si spolehlivou firmu

Pokud nechcete mít s bazénem více škody než užitku, zaměřte se na výběr profesionálů. Vsaďte například na bazény Albixon. Jde o opravdové specialisty v oblasti bazénů. Perfektně proškolení odborníci vám rádi poradí s výběrem a informují vás o nejnovějších technologiích. Samozřejmostí je prvotřídní kvalita a rozumná cena.

Jak si bazén vybrat?

Máte jasno v tom, jak by bazén měl vypadat? Jak by měl být velký, jaký bude mít tvar, zda bude zapuštěný nebo nadzemní bazén? Teprve teď se nabízí další otázka. Má váš bazén být samonosný, laminovaný, fóliový či přelivový. Pojďme se na ně podívat trochu podrobněji.

Samonosné bazény

Pokud chcete, aby váš bazén vydržel mnoho let, bez dalšího utrácení peněz, bude samonosný bazén to pravé. Tyto bazény jsou vyrobeny z homogenních kopolymerů. Právě kopolymery zaručují dlouhou životnost bazénu, stálou barevnost a odolnost. Samonosné venkovní bazény jsou zapuštěny do terénu. Bazén si následně můžete rozšířit instalací funkčních doplňků, například protiproudem.

Laminátové bazénybazén na terase

Laminátové bazény jsou vyrobeny dopředu a osazují se vcelku. Kvůli přepravy je omezena šířka těchto bazénů na max. 3,5 metrů. Co se týče vlastností jsou dobré a stálé. Jsou odolné proti chemikáliím, které se používají pro úpravu a desinfekci vody.

Zapuštěné fóliové bazény

Co se týče zapuštěných fóliových bazénů, jde o cenově nejpřijatelnější variantu. Lze je celoročně používat a objednat si libovolnou velikost i tvar. Vložky bazénů jsou vyráběny z PVC, konstrukce je pak vyrobena z pozinkovaných plechů nebo z betonových stěn.

Nadzemní bazény

Chcete se koupat rychle a bazén jednoduše postavit za nízkou cenu? Pak si pořiďte nadzemní bazén. Údržba bazénu vás také nebude stát moc peněz a voda se ohřeje celkem rychle. Konstrukce nadzemních bazénů je vyrobena z pozinkovaných plechů. Součástí balení je také bazénové příslušenství.

Tak, teď už budete vědět jak si vybrat bazén.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies