Kuchyňské vychytávky

Užijeme je párkrát za rok, ale vždy to stojí za to. A oč se jedná? Přeci o nejrůznější kuchyňské vychytávky, které budou slušet každé kuchyni. Vybrali jsme pro vás čtyři nejlepší.

Mufinovač

Když se řekne kuchyňské vychytávky, každý si představí zcela jiný artikl. A i když se některé z nich tváří jako zbytečnosti, někteří z nás si bez nich svůj život neumí představit. A jak působí na vás? Vyberete si z nich nějaký?

Výrobník čokolády pro všechny čokoholiky

Tento pomocník na přípravu horké čokolády vypadá jako některá z Disney postaviček a kromě toho, že umí připravit skvělou čokoládu, lze ho použít i na přípravu omáček ke grilování nebo využít jako fondue.

Domácí zmrzlina ze zmrzlinovače

Ačkoli lze domácí zmrzlinu připravit i bez přístroje, s ním to bude mnohem rychlejší a hlavně jednodušší. Zmrzlinovač obvykle umí připravit až 1,5l zmrzliny najednou, a to během 30 minut. A stejně, jako výrobník čokolády, připomíná i tato vychytávka Disneyovskou postavičku, takže se bude líbit především malým dětem.

Mufinky jako od pekaře

Malé bábovičky – mufinky, dnes umí upéct téměř každá trochu zručná kuchařka. Stačí k tomu jen správná forma nebo košíčky a dobré těsto. Někdy je ale tato příprava příliš zdlouhavá a v takovém případě se vyplatí sáhnout pro mufinovač, který zvládne upéct osm mufinek s průměrem šesti centimetrů za necelých osm minut. Má nepřilnavý povrch a ani jeho čištění nebude zdlouhavé.

Sladký nebo slaný?

Řeč je přirozeně o starém dobrém popcornu, který zbožňují děti i dospělí. Stejně, jako předešlí pomocníci, i tento lze nahradit obyčejnou přípravou v mikrovlnné troubě (případně v hrnci), ale příprava popcornu v popcornovači je rychlejší, snadnější a hlavně - má styl.

Kromě těchto skvělých pomocníků můžete sáhnout i po palačinkovači, výrobníku cukrové vaty, domácí pekárně, vaflovači, toustovači, sýrovém fondue atd. Tak co říkáte, vybrali byste si nějaký nebo jsou to pro vás zbytečnosti, na které se chytá prach?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies