Kuchyně a vestavěné skříně

Pořád platí, že v kuchyni trávíme velkou část dne. Stále více nám však záleží na tom, aby byla nejen funkční a praktická, ale aby také splňovala naše nároky pokud jde o vzhled a modernost. Co je in, a čeho se naopak při zařizování kuchyně vyvarovat? Váše bydlení také zpříjemní vestavěné skříně

Kuchyně

Kuchyně šitá na míruinteriér bytu

Pokud plánujete novou kuchyni, zamyslete se nad úložnými prostory už ve fázi plánování. Nejvíce záleží na tom, kolik času hodláte v kuchyni trávit. Jestli si občas ohřejete čaj a pizzu, budete potřebovat méně úložných prostor než ten, kdo denně vyvařuje pro velkou rodinu.

Často používaní nádobí by mělo být v dosahu, sezónní nádobí klidně ukliďte až nahoru. Tam, kde to prostory dovolí, je oblíbená americká kuchyně neboli kuchyňský ostrůvek uprostřed místnosti.

Chcete mít vše uklizeno…

Na trhu existuje nepřeberné množství značek a typů kuchyní, z nichž si vybere opravdu každý. Při výběru dbáme hlavně na praktičnost. Kuchyňská linka by měla působit uspořádaně a uklizeně. Proto jsou oblíbené zatahovací dveře, které rychle schovají to, co nemá být vidět. Tento trend podporují i zabudované spotřebiče, které by ideálně měly být v dosahu jednoho metru. …

nebo na očích

Revolučním řešením jsou kuchyně bez zásuvek a dvířek. Vše je tu vystaveno na očích. Nádobí tu není srovnáno a schováno v klasických skříňkách, ale je upevněno a zavěšeno na různých konzolách a háčcích nebo vyrovnáno v policích.

Pokud nás vystavené nádobí omrzí, celý systém se dá složit do velké skříně, která vypadá jako šatník, takže ani milovníci „uklizených“ kuchyní nepřijdou zkrátka. Součástí této kuchyně je i kovový pracovní stůl s různými moduly - pracovní plochou, varnou elektrickou nebo plynovou deskou a dřezem.

vestavěná skříň v chodběZvolte vestavěnou skříň

Každý z nás stále touží po modernizaci svého bytu a vestavěné skříně mohou být tou správnou volbou. Každý si vybere to pravé do svého bytu. Dáváte přednost praktičnosti nebo budete spíše brát ohledy na cenu Vestavěná skříň rozhodně nepatří pouze do ložnice, vždyť i pracovny či knohovny potřebují velké místo pro odkládání věcí. Kam schovat zimní nebo letní oblečení, CD, DVD nebo nějakou sbírku Vestavěná skříň je rozhodně ten nejlepší úložný prostor. 

S vestavěnou skříní získáte opravdu velký úložná prostor plný zásuvek, polic, šatních tyší a další vymožeností. Schováte tady daleko více věcí, než do klasické skříně. Vyvarujete se tmavých koutů, výklenků a zkosených stropů. 

Nejde jen o úložný prostor, právě naopak vestavěná skříň se může stát dokonalou ozdobou vašeho bytu. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies