Koupelny - vany a jejich druhy

Součástí útulného domova je i místo, kde můžete v klidu relaxovat.Takovým místem je koupelna, konkrétně vana. Jaké existují druhy van? Jaká vana je k relaxaci nejlepší? To a mnohem více se dozvíte v našem dnešním článku.
Vířivka na terase

Dům a bydlení - vana nebo sprchový kout?

V současnosti většina domácností váhá při přestavbě domu či bytu, zda pořídit vanu nebo stačí sprchový kout. Při pořízení sprchového koutu, který není zdaleka tak náročný na prostor jako vana, ušetříte v koupelně mnoho místa.

 

To se hodí hlavně v malých koupelnách například v panelákových bytech. Ale i zde můžete pořídit vanu přesně podle svých představ. Existuje řada firem, které si poradí i s malým prostorem.

Moderní bydlení versus koupelny - masážní vany

Pro oživení vaši koupelny, můžete vybírat z několika druhů a typů van. Jedny z nejoblíbenějších jsou masážní vany. Už jen koupel v teplé vodě má relaxační účinky, které můžeme ještě mnohonásobně umocnit hydro-masáží nebo perličkovou koupelí. Masážní vany nejsou náročné na prostor a většina z nich je stavěna pro jednoho nebo dva lidi.

Jaký rozdíl je mezi jednotlivými typy masážních van?

Jednotlivé typy van se mezi sebou neliší pouze počtem a druhem trysek, ale i masážními systémy a nároky na údržbu, což pak také určuje jejich cenu. Masážní vany disponují dvěma druhy masáže.

 

Hydro-masážní systém je založen na principu vodních střiků air masážní systém nám pomocí vzduchu dopřeje perličkovou lázeň. Nabízená je také kombinace obou těchto systémů, nebo nadstavbová turbo-masáž.

Masážní vany a jejich cena

Ceny jednotlivých typů masážních van se poměrně dost liší. Celková cena vychází nejen z vybavenosti vany masážními systémy, ale také počtem a rozmístěním trysek a samozřejmě dalšího nadstandardního vybavení. Cena těch méně vybavenějších van se pohybuje od 25 000 do 40 000 korun.

Dům a bydlení - další zajímavé články

Snižování stropů - jak na to?

Bezpečnostní dveře – jaké si vybrat?

Plastová okna a jejich údržba

Zrcadla v bytě jako dekorace

Malování pokojů – jak na to

Okna – jak je zabezpečit?

Dlažba nebo plovoucí podlaha?

Barvy - barvy v bytě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies