Jezdecké potřeby

 

Milujete pohled do přírody a na zem z koňského hřbetu? Pokud ano, určitě se už těšíte, jak si budete jarní vyjížďky. Možná patříte mezi ty, kteří ještě nenašli odvahu osedlat si koně. Tuto možnost zvažte, určitě to stojí za to. Možná vás koně lákají a pořízení jezdecké výbavy může být tou první vlaštovkou. 

Kůň

 

jezdecké oblečeníDůležitá je bezpečnost

Stejně jako u jiných sportů je i tady třeba dbát na maximální bezpečnost jezdce. Takže celá jezdecká výbava by měla být opravdu taková, aby vaše zdraví v případě pádu bylo jen minimálně ohroženo. Internetový obchod Vše pro farmu nabízí bezpečností vesty, helmy i chrániče, které splňují standard evropské normy.

Široká nabídka

Eshop nabízí celou řadu jezdeckých potřeb, každý milovník koní si tady najde to své. Kromě výše zmiňovaných bezpečnostních vest, bezpečnostních přilb a chráničů tady také najdete jezdecké rukavice, rajtky, jezdecké bundy, jezdeckou obuv, jezdecké mikiny, trika, jezdecké pásky, podkolenky a další věci, které se budou na projížďku hodit.

Kvalita za rozumnou cenureflexní pásek

Ano, rozhodně dbejte na bezpečnost a kvalitu, tyto dvě věci jsou k nezaplacení. Vždy se vyplatí trochu více investovat do kvalitní a bezpečné věci. Internetový obchod Vše pro farmu garantuje nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb.

Ať jste vidět!

I jezdci na koni se pohybují na veřejných komunikacích a měli by být tedy dobře vidět. Vybavte sebe i koně reflexními prvky. Stačí si pořídit reflexní pásky z pružné gumy a hned si můžete být jisti, že vás ostatní účastníci provozu zaručeně uvidí. Pro koně jsou vhodné reflexivní pásky,které se upevňují suchým zipem. Mají velmi silný odrazový efekt, navíc jsou odolné, pevné a dobře drží, jsou opatřeny pojistným uzávěrem proti ztrátě kamaše. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies