Ideální garáž k rodinnému domu

V současnosti by u moderního rodinného domu neměla chybět garáž. Někam přece svoje auto zaparkovat musíte. V našem dnešním článku se dozvíte mnoho tipů pro moderní garáž.

Dům, dřevostavba, bydlení

Rady pro moderní garáž

Ideální garáž by měla každému majiteli vyhovovat přesně k potřebnému účelu. Každý si ji tedy musí zařídit sám. Základem k tomu je velký prostor ve kterém se může majitel garáže realizovat.

 

Kromě auta je běžné mít v garáži plno jiných věcí. Spoustu místa zabere nářadí, proto je dobré si pořídit police. K moderní garáži u moderního domu jistě patří elektronické automaticé otvírání.

Moderní zahrada a montované garáže

Existuje několik typů montovaných garáží. Na klíč je možno objednat si například jednoduchou garáž, dvojgaráž, velké garáže na zemědělskou techniku nebo i řadové montované garáže. U montovaných garáží se většinou dodává střecha sedlová. Jakou však zvolíte střechu u klasické zděné garáže je jen na vás.

 

Pokud se rozhodnete šetřit čas a pořídit tento typ garáže pro vaše auto, připravte si řádově od 40 do 100 tisíc korun. Montované garáže jsou výbornou alternativou díky rychlosti jejich výstavby. Dají se stavět samostatně nebo jako přístavek ke stávající budově. Ty umožňují vstup do garáže přímo z domu.

Vstup do domu přímo z garáže

Vchod z garáže přímo do domu je především ve Spojených státech nutností. Často se tam z garáže dostanete přímo do kuchyně. I u nás se tento trend těší velké oblibě.

 

Češi jsou ovšem v tomto směru pragmatičtější a vstup přímo do kuchyně moc nebudují. Kdo z vás by chtěl přece výpary z benzínu čichat při obědě?

 

Přímý vchod do domu se vyplatí hlavně když prší, pokud k tomu máte otvírání vrat na dálkové ovládání, neumusíte vůbec vystoupit z auta.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies