Hubneme s krabičkovou dietou

Toužíte po krásné postavě, nebo si jen chcete svou váhu a dokonalou siluetu udržet?Tím pravým řešením pro vás může být krabičková dieta. Tento způsob snižování tělesné hmostnosti je čím dál více oblíbenější. Tak proč to taky nevyzkoušet? Co říkáte? Pojďme si tedy o krabičkové dietě něco říct.

Zeleninový salát

 

Krabičková dieta je pro každého

Pro muže i pro ženy je v krabičce schováno pestré, velice chutné a plnohodnotné jídlo. Nemusíte se ničeho bát, jídelní lístek tvoří odborníci přes výživu, takže jste v dobrých rukou. Do rukou výživových poradců se svěřila například Agáta Hanychová, Patricie Solaříková, Marta Jandová a Jitka Nováčková. Tyhle dámy snad mohou krabičkovou dietu reprezentovat, vždyť všechny vypadají výborně.

Opravdu zhubnuhruška s metrem

Zhubnete! Krabičková dieta je redukční dieta, kdy kalorický příjem se u žen snižuje na 5000 kJ a u mužů na 7000 kJ. Průměrný úbytek váhy za měsíc se pak pohybuje okolo pěti až sedmi kilogramů. A Jojo efekt Na ten můžete rychle zapomenout.

Co dostanu

Dostante přeně to, co budete chtít. Můžete si vybrat z několika programů – individual, economy, premium nebo obědy a večeře. Každý den obdržíte chutnou snídani, dopolení svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Pokud máte zájem, můžete se kouknout na vzorové jídelní lístky, které vás nakonec přesvědčí. Krabičková dieta má mnoho výhod, hlavně se nebudete muset otravovat nakupováním, vařením a počítáním kalorií, které můžete do sebe naládovat.

Rozhodně se nemusíte krabičkové dietě hned upsat na půl roku. Máte možnost využít zkušební týden za příznivou cenu a potom uvidíte, zda vám tato cesta k vysněné váze bude vyhovovat nebo ne. Ale určitě se vám tato cesta líbit bude. Všechny pokrmy jsou velice chutné, vyvážené a hoavně zdravé. Uvidíté, že se po každé vaší krabičce jenom zapráší a ještě k tomu kila půjdou pěkně dolů, sice pomaleji ale jistě a hlavně navždy. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies