Hot Doll - ukojte touhu psů

I psi mají své choutky. Pokud si ale ten váš vybere za objekt například nohu vaší tchýně, pošťáka či jiné návštěvy, je trapas na světě. Francouzi přišli s řešením – umělým psem, sloužícím k masturbaci.

pes

Stejně jako u člověka je i u všech zvířat včetně domácích mazlíčků potřeba masturbovat naprosto normální. Vzhledem k tomu, že psi mají možnosti sexuálního kontaktu velmi omezené, je ale logické, že je u nich tato potřeba o to silnější. Bohužel ne každý pes se ukájí na své hračce nebo na polštáři, často si zvolí jako objekt zájmu lýtko člověka, který je zrovna po ruce. Někteří lidé řeší tento problém okřiknutím „fuj“, jiní nechají psa vykastrovat – ne vždy se tím ale situace vyřeší.

Hot Doll - umělá fenka uspokojí choutky vašeho psa

S nápadem vyrobit sexuální hračku pro psy přišel francouzský tým designerů. Hračka je vysoká 40 centimetrů a dlouhá 65 cm, ergonomickým tvarem připomíná opravdovou fenku a je určena pro středně velké psy (22 – 46 cm v kohoutku). Samozřejmě je dostatečně pevná na to, aby udržela váhu psa. Otvor pod miniaturním ocáskem výrobci zhotovili z velmi odolného a na dotek příjemného silikonu. Hot Doll se vyrábí v bílé nebo černé barvě.

Dostupnost a cena

U nás tato hračka k dostání zatím není, v zahraničí vás ale přijde na 399 eur, což je přibližně 10 000 Kč. Objednat si ji můžete na stránkách http://www.hotdoll.fr/.

Nezbytná údržba

Stejně jako je třeba pečovat o „lidské“ erotické hračky, musíte v případě nákupu Hot Doll udržovat v čistotě i tuto. Stačí ji, zvláště po použití, umýt vodou a mýdlem – a ačkoliv je to nepříjemné, budete muset omýt i silikonový otvor.

Co s masturbujícím psem?

Hot Doll údajně dokáže pejska uspokojit a tím i uklidnit. Ne každý je ale ochotný Hot Doll svému psímu mazlíčkovi pořídit, deset tisíc korun přece jen není zanedbatelná částka. Jaké jsou jiné varianty řešení? Veterináři doporučují důslednou výchovu zahrnující nekompromisní postoj v okamžiku, kdy objevíte psa kopulujícího na něčí noze, dále častý výcvik (pohyb psa unaví a odradí od sexuálních choutek) a umožnění psovi hrát si s ostatními psy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.1 Počet: 8 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies