Granule pro psy, které nejen zasytí

Váš psí miláček si zaslouží to nejlepší. To se pochopitelně týká i obsahu jeho misky. A nemyslete si, že pes nepozná kvalitu. Pozná. A až ochutná granule Canine Caviar, budete je muset kupovat pořád.

Pes žere z misky

Granule jako řešení alergie u psa?

Canine Caviar je psí krmivo ze sušeného syrového masa v podobě granulí. Jedná se o špičkové holistické krmivo pro psy vyrobené v USA. Pojem holistický znamená, že složení krmiva je sestaveno s ohledem na celkový zdravotní stav psa, tzn. jsou tam zastoupeny ingredience, které jsou pro dobrý zdravotní stav psa klíčové. Holistické receptury Canine Caviar pomáhají při řešení některých zdravotních problémů, jako např. nemocí ledvin, jater, srdce, cukrovky, rakoviny, vysokého cholesterolu. Granule Canine Caviar jsou vhodné i pro alergické psy. Rychle uklidňují trávení, redukují škrábání, svědění a vylučování. O jejich kvalitě svědčí také fakt, že byly nezávislými nekomerčními a prestižními recenzenty krmiv (Whole Dog Journal, Dog Food Analysis) zařazeny mezi nejlepší granulovaná krmiva na americkém trhu.

Výběr jak v restauraci

Při nabídce psích granulí Canine Caviar se budou sliny sbíhat i vám. Jen tak namátkou: kuře a loupaný hrách, jehně a proso, kachna a cizrna, sleď a loupaný hrách, zvěřina a loupaný hrách…

Čistě přírodní krmivo pro psy

A z čeho že jsou všechny ty dobroty vyrobeny? Suroviny obsažené v Canine Caviar jsou pochopitelně té nejvyšší kvality.

Stravitelnost

Receptury jsou vařeny pouze šest sekund a mají stravitelnost 91-93 %, nejvyšší na trhu.

Proso nejen pro alergické psy

Za povšimnutí stojí granule obsahující proso jako hlavní zdroj uhlohydrátů. Proso snižuje glykemický index, který umožňuje, aby zvíře využívalo energie rovnoměrně. Je vysoce výživné, bez lepku, netvoří kyseliny, je extrémně stravitelné, prospěšné pro žaludek, slezinu, slinivku a je považováno za nejméně alergickou surovinu.

Ne konzervantům

Samozřejmostí je, že v Canine Caviar nenajdete nevhodné nebo nebezpečné suroviny, jako jsou pšenice, kukuřice, sója nebo chemické konzervanty.

Doplňky pro zdraví

Granule jsou naopak obohaceny o lněné semínko, olej z brutnáku lékařského, petrklíčový olej, kokosový olej a bílou rybu, které mu dodají tolik důležité omega 3 a 6 kyseliny.

Váš psí miláček určitě ocení také vojtěšku a hnědou mořskou řasu pro zdravý žaludek, česnek pro funkční imunitní systém, mátu a petržel pro zdravý oběhový systém, šípek jako zdroj vitamínu C a lecitin pro lepší absorbci tuků a bílkovin.

Veterinární alternativa

O kvalitě Canine Caviar svědčí i fakt, že figuruje na seznamu alternativ k veterinárním dietám.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies