Granule pro psy Eukanuba

Máte rádi svého čtyřnohého kamaráda? V tom případě byste si měli dát velký pozor při výběru krmiva. Pokud chcete, aby se váš pejsek těšil velmi dobrému zdraví a byl vašim společníkem podlouhá léta, vybírejte kvalitní krmivo. My vám dnes doporučíme granule pro psy Eukanuba

Psi běžící po sněhu

krmivo pro psySeznámení se značkou Eukanuba

Jde o špičkové superprémiové krmivo pro psy i kočky. Společnost Eukanuba zlepšuje život psů a koček už celých 40 let. Eukanuba se dokonce může pyšnit několika vědecky velmi přínosných poznatků. Tyto poznatky pak byly využity  při návrhu receptury krmení pro psy. 

K poznatkům patří například Denta Defence, což jsou čistící mikrokrystaly, které pomáhají ničit zubní kámen a chrání před jeho vznikem. Eukanuba je také zastáncem toho, že pejsci by měli získávat bílkoviny z masa a ne z obilovin, tímto pravidlem se také při složení krmiva řídí.

Vyberte si pro svého pejska

Každý majitel čtyřnohého kamaráda si z nabídy Eukanuba granule vybere. Stačí zabrouzdat do kategorie, kde právě váš pejsek patří a máte vybráno jedna, dvě.

Pro malé juniorykrmivo pro psy

Nadělil vám Ježíšek pod stomeček štěně Pomůžeme vám s výběrem kvalitního krmiva pro něj. Granule Eukanuba Puppy & Junior Small Breed poskytnou štěňátku dokonalou péči a zajistí správný růst. Přírodní ingredience nezpůsobí žádnou alergii a uvidíte, že pejskovi bude chutnat. Zmiňované krmivo lze podávat také březím a kojícím fenám.

Pro štěňata středních plemen doporučujeme Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed s bohatým obsahem kuřecího masa, pro velká plemena pak Eukanuba Puppy & Junior Large Breed s bohatým obsahem kuřecího masa. 

krmivo pro psyPro dospělé pejsky

U krmiva pro dospělé psy platí stejná pravdila pravidla jako u granulí pro štěňata. Všechny suroviny jsou přírodní a zajistí vašemu psovi zdraví a dlouhá léta. Krmivo pro dospělé psy si také vyberte podle velikosti plemene, aby pejsek náhodou nestrádal.

Máte doma psa obřího plemena Pak vyzkoušejte granule Eukanuba Adult Large Breed s vysokým obsahem kuřecího masa. Součástí krmiva je složka FlexMobility, která zajišťuje zdraví kloubní chrupavky a také optimální hmotnost psa. 

Krmiva společnosti Eukanuba neobsahují žádné dochucovadla, barviva ani konzervační látky. 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies