Garfield – nejslavnější kočka světa

Zatímco u nás nedáme dopustit na kocoura Toma z kresleného seriálu Tom & Jerry, ve světě je miláčkem Garfield – nejlínější kočka na světě. Filmoví tvůrci jej dokonce obsadili do hlavní role ve filmu!

Garfield

Garfield - nejslavnější animovaný kocour

Garfileld byl vytvořen 19. června roku 1978 a zpočátku jej lidé znali jen formou tzv. stripů, což jsou krátké vtipné komiksy zveřejňované nejčastěji ve spodní části novinové stránky. Jak rostla jeho obliba, začal být Garfield "obsazován" do kreslených seriálů a knih. V roce 2004 se dokonce natočil film, ve kterém hrají reální herci, pouze Garfield byl vytvořen počítačově.

Garfield ve filmu

Garfield in Movie – tedy Garfield ve filmu, takhle jednoduše zní název snímku, ve kterém dostal kocour hlavní roli. Podtitul filmu – „Nejlínější kočka na světě má konečně důvod stát ze svého křesla“ – mnohé napovídá.

O čem je film Garfield in Movie

Garfieldův páníček si koupí psa Odieho, který naruší Garfieldův pohodlný způsob života. Oba mezi sebou bojují, Odie je ale najednou unesen. Garfield se cítí provinile a rozhodne se Odieho najít a zachránit.

Majitele psa si zahrál Breckin Meyer, role Garfieldovy veterinářky se zhostila Jennifer Love Hewitt. Garfielda namluvil Bill Murray. Psa Odieho hraje normální pes.

Garfield pod lupou

Garfield nejvíce ze všeho miluje lenošení – nazývá to však spíše hlubokým přemýšlením. Umí být pořádně zlobivý – napadá psy a pošťáky, které k smrti nenávidí a surově zápasí s každým, kdo se přiblíží k jeho misce se žrádlem. Samozřejmě má i své slabiny – panickou hrůzu z myší a veterinářů. Je pesimistický a neustále se přejídá – nejradši ze všeho má však lasagne. Možná právě proto, že jeho charakter v mnohém připomíná lidské vlastnosti, miluje tuhle oranžovou tlustou chlupatou kouli celý svět.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies