Garážová vrata

K autu patří garáž. Nejlépe taková, která je perfektně zabezpečená proti nepřízni počasí a hlavně zlodějům. K tomu právě slouží garážová vrata, která by kromě dvou výše jmenovaných požadavků měla ještě dobře vypadat, být funkční a svého majitele při nákupu finančně nezruinovat.

Auto před garážovými vraty

Bezpečí a soukromí

Auto nepatří mezi nejlevnější zboží. Mnohdy na něj padnou všechny úspory, někdy se dokonce i zadlužíme. Proto ho většinou chráníme a opatrujeme jako oko v hlavě. Rozumně uvažující majitel auta pro svého motorového miláčka přichystá garáž chráněnou solidními garážovými vraty, aby eliminoval poškození auta, nebo dokonce jeho odcizení. Kromě zlodějů a vandalů chrání garážová vrata vaše auto před vlivy počasí; déšť, sníh ani vlhko kovovým částem vašeho vozu zrovna neprospívají. Vám vrata nabízejí pocit soukromí při nezbytných opravách nebo údržbě auta nebo v případě, že garáž slouží i jako dílna.

Funkčnost i estetický dojem

doorhan-vrata.cz

Garážová vrata dotvářejí exteriér vašeho domu. Proto je třeba k jejich výběru přistupovat s rozvahou, vybírat firmy, které mají širokou nabídku jak barevných odstínů, tak panelů. Většinou jsou garážová vrata nabízena v několika základních barvách a v dekorech imitace dřeva. Solidní firma, které na zákazníkovi záleží, by měla být schopna nabídnout i odstín, který nemá v základním vzorníku. Možnosti výběru jsou tedy široké, odborníci pouze nedoporučují tmavá vrata na jižní a západní strany vzhledem k bimetalovému efektu. Panely pro vaše garážová vrata můžete vybírat jak z klasických vzorů (kazeta, drážka), tak z novinek, jakými jsou e mikrodrážka, centrální drážka anebo hladký panel. Povrchy panelů pro sekční vrata můžete vybrat od standardních přes imitaci povrchu dřeva až po luxusní hladký povrch ze silného pozinkovaného plechu.

Pohon vrat

Mezi nejoblíbenější typy garážových vrat patří sekční vrata, kde si můžete zvolit mezi ručním ovládáním nebo ovládáním s motorem pro komfortní a bezpečné otevírání vrat. Výběr konkrétního typu pohonu závisí na požadované intenzitě využívání vrat a na jejich rozměru.

Servis a náhradní díly

Ideální je rozhodnout se pro společnost, která sídlí v České republice. V tom případě máte totiž v dosahu servis pro případ jakýchkoliv obtíží a zároveň zajištěné levné náhradní díly pro vaše garážová vrata. Lze si objednat i pravidelný servis.

Cena na míru

Nebuďte překvapeni, když na stránkách nenaleznete podrobný ceník. Je to logické: Cena garážových vrat je totiž individuální, protože se vyrábějí na míru a pro každý rozměr existuje další velké množství variant řešení, a tím i cen. Vždy je lepší poslat poptávku s konkrétními údaji a obratem vám bude sdělena přesná cena.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies