Doplňky speciálně pro psy...

To, že jsou pejsci nejoblíbenějšími domácími mazlíčky, ví snad každý. Stejně tak jsou si toho vědomi i výrobci psích doplňků. Jaké doplňky lze v dnešní době na trhu psích potřeb koupit?
Pes, zlatý retrívr

Psí oblečení a módní doplňky

Psí módě jsme na našem magazínu chovatelka.cz věnovali dostatečnou pozornost. Více o psí módě se můžete dočíst v následujících článcích:

Psí plavky a župany nejen k moři...

Módní návrháři speciálně pro psy

Psí oblečky – trendy na jaro a léto 2008

Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka

Bezpečnostní pásy pro psy do auta

Jestliže chcete cestovat autem se svým čtyřnohým miláčkem, určitě neobejdete se bez bezpečnostního pásu pro zvířata. Tento pás je jediná zvířecí ochrana, která chrání vaše zvíře stejně tak, jako vás váš bezpečnostní pás při autonehodě.

Prášky proti stresu speciálně pro psy

Je váš pes podrážděný? Je často nervózní? Kupte mu prášky proti stresu. Také když se chystáte s vaším psem na dlouhou cestu, k veterináři nebo někam hromadnou dopravou, jsou pro něj uklidňující prášky tou správnou volbou.

Psí šampóny, kondicionéry a hřebeny

Péče o srst je základem u každého psího mazlíčka, a to ať už se jedná o koupání či následné kartáčování srsti. Na trhu si můžete vybrat z velké škály šampónů či kondicionérů, které jsou určeny speciálně pro psy. U hřebenů pro psy tomu samozřejmě není jinak.

Psí šampóny a kondicionéry

Hřebeny pro psy a jiná zvířata

Pes – hračky pro psy

Můžeme si vybrat desítky hraček různých tvarů, materiálů a způsobů použití - od gumových míčků, pískacích zvířat, činek, kroužků až po různě hrubé přetahovací lana.

Hry a hračky pro psy

Zubní pasty speciálně pro psy

Nejen lidé, ale také naši psí mazlíčci by měli pravidelně pečovat o svůj chrup. Psí pasty, ústní vody, enzymatické pásky či čistící žvýkací kostičky...to vše lze v dnešní době na trhu zakoupit.

Pes - zubní pasta, gel a nebo enzymatické plátky?

Trendy pelíšky a boudy pro vašeho psího mazlíčka

Pokud si přejete, aby byl váš psí mazlíček skutečně spokojen, pak mu pořiďte pelíšek nebo psí boudu, kde se bude cítit dostatečně útulně a pohodlně. Existuje velká spousta psích pelíšků či psích boud, stačí si jen vybrat.

Moderní psí bouda pro vašeho pejska

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies