Domečky pro panenky

Kdo z nás by ho v dětství nechtěl mít doma? Řeč je o domečku pro panenky, který milují všechny holčičky a který, přiznejme si, láká i kluky. Proč odpírat dětem radost a potěšení ze hry? Stačí pár kliknutí na internetu a dětský sen se stane skutečností!

Domeček pro panenky

Nej hračka za skvělou cenu

Nejednoho tatínka nebo dědečka kutila určitě napadne, že na takovém domečku vlastně nic není a za dvě odpoledne musí být hotový. Ale ruku na srdce – dokázali byste vyrobit třípatrový domeček s terasou, balkonem, výtahem a zařízením? Pohrát si se všemi detaily, vyrobit mininábytek, všechno vymalovat? Nezapomínejte, že panenky vašich holčiček jsou docela náročné. A to ani nemluvíme o jejich malých majitelkách. Ty pro své panenky samozřejmě chtějí jen to nejlepší. A dřevěný domeček pro panenky opravdu nejlepší je. To dosvědčuje i německá nominace na Hračku roku 2006, což je důkazem, že se jedná o prověřenou kvalitu, navíc za skvělou cenu.

Pohodlí pro panenky

A co že domeček pro panenky nabízí? Panenky v něm budou mít veškeré pohodlí. V 1. patře mají ložnici, ve 2. patře koupelnu a obývák a vaří a jedí ve 3. patře. Samozřejmě že v bytě mají postel, stůl a další obvyklý nábytek, ale najde se tu i barová stolička nebo diskokoule. Dnešní panenky si prostě potrpí na komfort.

Univerzální hračka

Děti určitě zaujmou i velkorysé rozměry hračky. Domeček pro panenky není žádný troškař. Na výšku měří úctyhodných 126,5 centimetrů, takže je možné, že bude větší než vaše princezna. Šířka je 88 cm a hloubka 36 cm. A přiznejme si, že děti velké hračky milují, připadají jim mnohem „opravdičtější“ než miniaturní napodobeniny skutečnosti. Navíc má domeček tu výhodu, že se do něj vejdou i třiceticentimetrové panenky. Domeček pro panenky sice evokuje hračku určenou spíše dívkám, ale určitě zaujme i kluky. Při společné hře se s ním zabaví stejně dobře jako holčičky.

www.hawaj.cz

www.havaj.cz

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies