Boxovací pytel nebo trenažer u vás doma

Mnozí mají doma sauny, soukromá fitness a tělocvičny. Proč ne boxovací pytel nebo trenažer? Stačí vám na ně pár metrů čtverečních, nemusíte kvůli sportu odcházet do tělocvičny a trénink si rozvrhnete podle sebe. Nemusíte být zrovna profesionálním boxerem, abyste si boxovací pytel a trenažer pořídili.

Žena trénuje box

Box – univerzální sport i zábava

Dnes už snad nenajdeme byt, ve kterém by nebylo nějaké to sportovní nářadí. Boxovací pytel nebo trenažer se mohou stát jedním z nich. Splní hned několik účelů: vylepšíte si díky nim fyzičku, zpevníte postavu a bušení do pytle nebo trenažeru můžete brát i jako formu terapie, když se cítíte být ve stresu nebo potřebujete vybít agresivitu. Navíc můžete sportovat sami, tréninkové dávky si rozvrhnete podle času, formy a nálady a boxování si klidně můžete podbarvit vaší oblíbenou muzikou. Na vlastní kůži si tak vyzkoušíte, jestli by vás tento sport bavil.

Boxovací pytel

Jestli to s boxem chcete zkusit, doporučujeme boxovací pytel, který je nejlevnější investicí a přitom skvěle splní svůj účel. Dodává se i se čtyřmi ocelovými řetízky, jejichž pomocí pytel připevníte. Boxovací pytel je konstruován tak, že dokonale absorbuje vaše údery, a tím šetří vaše klouby. Hmotnost pytle je 30 kg, takže jeho pohyblivost po úderech je omezená, což při tréninku zajisté oceníte. Kromě klasického boxu se hodí i pro kickbox a jiné bojové sporty.

Boxovací trenažér

hawaj.cz

Alternativou boxovacího pytle je boxovací trenažer. Investice do něj je poněkud vyšší, zato však nepotřebujete vrtat do zdi, jelikož trenažer spočívá na masivním podstavci, do něhož se naplní buď 80 litrů vody, nebo patřičné množství písku, které zajistí jeho stabilitu. Samotná boxovací část měří 100 cm, tedy stejně jako boxovací pytel. Boxovat můžete do celkem 12 terčů označených číslicemi 1, 2, 3, 4. Při zásahu do trenažeru dochází k jeho mírnému naklonění pro lepší absorpci úderů, takže si boxování maximálně vychutnáte.

http://www.hawaj.cz

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies