Barevná voda přímo z kohoutku

Američané nedávno přišli s převratným vynálezem, který ochrání před případným úrazem nejen vás, ale hlavně vaše děti. Už se nemusíte bát, že byste se opařili horkou vodou z kohoutku.
Voda

Voda, která mění barvu

Američané zase přišli s naprostou novinkou, která by se na našem trhu měla objevit už velmi brzy. Vymysleli vodní kohoutek, který rozpozná, zda z něj teče horká nebo studená voda.

Voda z kohoutku – červená nebo modrá?

Pokud spustíte vodu z tohoto speciálního kohoutku, podle barvy ihned rozpoznáte, jestli teče horká nebo studená. Pokud poteče horká voda, vizuálně se zbarví díky speciálnímu efektu do světle červena. Studená voda je zase symbolizována barvou světle modrou. Obrovskou výhodou této novinky je, že už se nikdy nespálíte a navíc, barevná voda v domácnosti – to je velmi stylové, nemyslíte?

Kde seženu toho speciální zařízení?

Toto speciální zařízení, které rozpozná horkou nebo studenou vodu, je zatím na trhu pouze v Americe. Nedá se ani objednat přes internet, každopádně to je pouze otázkou času v horizontu několika málo měsíců. Navíc můžete očekávat, že tato užitečná věcička vás vyjde pouze na pár stovek.

Dlažba nebo plovoucí podlaha?

Valentýnská přáníčka

Barvy - barvy v bytě

Oživte si interiér v podzimních tónech

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies